Deurnese ondernemers organiseren Sinterklaasactiviteit die Coronaproof is

, ,

Het district en de winkelvereniging ‘Winkelcentrum Gallifortlei’ gingen samen op zoek naar een Sinterklaasactiviteit die wel coronaproof is. Daarmee willen ze de ondernemers in Deurne extra in de kijker zetten.

Via www.sinterklaasdeurne.be kunnen kinderen de Sint helpen met zijn zoektocht naar Piet en zijn paard. Door alle vroegtijdige verlichting is de Sint in de war: hij weet niet meer waar zijn trouwe Hulppiet en zijn paard zijn gebleven.

QR-codes scannen

Bij verschillende handelaars in Deurne-Noord en -Zuid hangen QR-codes, die kinderen kunnen scannen. Als ze die code gescand hebben, krijgen ze een opdracht van de Sint. De oplossing van de opdracht brengt de kinderen naar de volgende handelaar.

Praktisch

Het traject in Deurne-Noord gaat van de Turnhoutsebaan naar de Gallifortlei langs de Frank Craeybeckxlaan om vervolgens opnieuw via de Turnhoutsebaan te eindigen bij het Cogelsplein.

Deelnemende ondenemers in Deurne Noord:

Het traject in Deurne Zuid bevind zich volledig op de Herentalsebaan. Van het Mestputteke tot begraafplaats Silsburg.

Deelnemende ondenemers in Deurne Zuid:

Vanaf maandag 23 november tot 5 december (pakjesavond) kunnen kinderen onder begeleiding van hun ouders de Sinterklaaszoektocht doen.