Hoe gaat het nu echt met jou? Vervolg grootschalig onderzoek impact corona op lokale economie.

,

 

 

Ondernemers moedigen we aan, zeker in deze moeilijke coronatijden. Om een duidelijk beeld te krijgen van wat ondernemers in onze stad nu echt nodig hebben, vraagt stad Antwerpen je medewerking bij dit grootschalig onderzoek naar de impact van corona. We houden graag vinger aan de pols tijdens deze ingrijpende periode en willen weten hoe het echt met je gaat.

Steun van stad Antwerpen

Stad Antwerpen biedt ondernemers tal van steunmaatregelen. Mogen we je vragen om ons te vertellen hoe je onze ondersteuning ervaren hebt? Wat doen we goed? Wat kan er beter? Welke suggesties en opmerkingen heb jij voor ons?

Enquête

In het najaar van 2020 hebben we een eerste grote rondvraag gedaan bij de Antwerpse ondernemers. Aan de hand van de resultaten die hieruit kwamen hebben we onze communicatie en ondersteuningsmaatregelen geoptimaliseerd.

Met jouw antwoorden op deze tweede bevraging brengen we de impact op onze lokale economie na een jaar corona terug in kaart. Jouw nieuwe input is heel waardevol voor ondernemend Antwerpen.

We willen je vragen om onze enquête in te vullen vóór 31 mei. Je kan ze ook delen met andere collega-ondernemers. Deze is volledig anoniem en neemt zo’n 10 minuten van jouw tijd.

Ga naar de enquête 

Dit onderzoek is in samenwerking met Universiteit Antwerpen, ondernemersorganisatie Unizo en de Vlaamse Vereniging van Steden en Gemeenten en stad Antwerpen.