IkKoopAntwerps.be

lokale economieraad deurne ikkoopantwerps

Staat uw zaak klaar voor IkKoopAntwerps.be?

De stad lanceert IkKoopAntwerps.be. De campagne wil bewoners aanzetten om meer bij onze lokale handelaars te kopen. Registreer ook uw winkel of horecazaak en gebruik de toolkit.

We roepen alle Antwerpenaars op om de Antwerpse handelszaken en horeca te steunen door lokaal te kopen. Klanten vinden vanaf 8 april op IkKoopAntwerps.be een handig overzicht van platformen waar ze online kunnen winkelen of bestellen. Komen ook aan bod: overzichten van horecazaken die take-away aanbieden en zaken die men kan steunen door een cadeaubon te kopen.

Een steuntje voor Antwerpse handelaars en horeca

Met IkkoopAntwerps.be steekt de stad al haar ondernemingen een hart onder de riem. Zorg dat uw onderneming aangemeld is. We bundelden voor handelaars alle info om te registreren op de bestaande platformen.

Campagne voor alle Antwerpenaars

Op woensdag 8 april start de campagne om IkKoopAntwerps.be te promoten bij alle Antwerpenaars. De stad doet een mediacampagne en plaatst onder andere advertenties en posts op Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram.

Doe mee

Zorg er mee voor dat www.IkKoopAntwerps.be volledig is tegen 8 april en zet ook uw zaak online.

Hulp en toolkit

Hulp nodig bij het opzetten van een webshop of extra tools nodig om reclame te maken voor uw zaak? Dan kan u gebruik maken van deze toolkit.

  1. Voeg de kader van IkKoopAntwerps toe aan uw Facebook profielfoto. Vraag ook aan andere ondernemers of uw klanten om gebruik te maken van de kader en zo te laten weten dat ze lokale handelaars steunen.
  2. Voeg de stralende cursor van IkKoopAntwerps toe aan uw webshop of website. Dit doet u door onderstaande tag in te voegen net voor de closing tag van de body tekst in de HTML code van uw website:
    <script src=”https://antwerpen-cursor.s3-eu-west-1.amazonaws.com/client-script.js” defer async></script>
  3. Laat uw klanten weten dat u online verkoopt. Extra tips voor het opbouwen en onderhouden van een webshop vindt u bij VLAIO.

Check steeds voor de laatste informatie de bron