lokale economieraad geen broek aan

Koop online op ‘Broekloze Zondag’

Zondag 19 april staat vanaf nu bekend als ‘Broekloze Zondag’. ‘Ga dan online winkelen en eten bestellen via www.ikkoopantwerps.be, zonder broek aan, gewoon omdat het kan,’ roept Tine Embrechts op. Zij neemt alvast deel om onze Antwerpse handelaars en horeca te steunen. Leuke extra: door te shoppen op ‘Broekloze Zondag’ maakt u kans om een hotelovernachting te winnen.

Shop op deze platformen

Kan u niet wachten om weer te gaan shoppen? Ondersteun de Antwerpse ondernemers dan tijdens deze moeilijke tijden. Winkelen kan u nog steeds in Antwerpen, want veel winkels bieden hun producten aan op de website van Eshop Antwerpen.

  • Bestel take away

Ook uw buik vol van dat binnenzitten? Bestel lekker eten van om de hoek of van in uw favoriete restaurant. Niet alleen makkelijk, maar zo ondersteunt u ook onze Antwerpse horeca. In dit overzicht vindt u waar en hoe u dat kan doen.

  • Cadeaubon Antwerpen

Vindt u binnenzitten geen cadeau? Koop dan nu al een cadeaubon voor straks. Bij veel Antwerpse winkels, handelaars en horeca kunt u terecht met een cadeaubon. Op de website van Cadeaubon Antwerpen vindt u een overzicht.

Maak kans op een hotelovernachting

Shopt u op zondag 19 april op EshopAntwerpen, Dinnergift, of Cadeaubon Antwerpen? Kijk dan zeker uit naar de wedstrijd die op deze platformen loopt. Neemt u daaraan deel, dan maakt u kans op een hotelovernachting.