KopenInDeurne na corona: samen steunen we onze lokale ondernemers!

, ,

Deurne barst van het ondernemend talent. Oerdegelijk vakmanschap achter de hoek. De vriendelijkste service vlakbij in de buurt. En topproductjes die het leven mooier maken, allemaal op wandelafstand. Die rijkdom zet KopenInDeurne.be in de verf. Samen met alle inwoners van het district willen de Lokale Economieraad Deurne en het District Deurne lokale handelaars versterken na de coronacrisis. Klanten kiezen hun favoriete zaak en maken kans op toffe prijzen.

Inwoners steunen lokale ondernemers!

De lokale ondernemers hadden het de afgelopen maanden niet makkelijk. Nu ook de Bevrijdings-feesten dit weekend niet konden doorgaan, is het tijd om hen een hart onder de riem te steken, met KopenInDeurne. Samen kopen we lokaal én genieten we voluit. Het hele district bouwt mee aan een stevige plaatselijke economie.

KopenInDeurne.be is een website die plaatselijke bedrijven ondersteunt. Want Deurne laten leven en bruisen, dat doen we samen. Daarom doet deze actie een beroep op alle inwoners. Betrokkenheid is daarbij cruciaal. Klanten en ondernemers slaan de handen in elkaar om het kloppend hart van het district – onze lokale economie – nog luider te doen slaan.

KopenInDeurne: verkiezing van de beste bedrijven!

KopenInDeurne roept iedereen op om mee de schouders te zetten onder het gezelligste en warmste ondernemersdistrict van Antwerpen. Klanten kunnen tot 15 november 2020 op de website www.KopeninDeurne.be stemmen op hun favoriete zaak in één van de volgende categorieën. Iedereen die een stem uitbrengt maakt zelf kans op een prijzenpakket van meer dan 2500 euro!

Daarnaast houdt je natuurlijk ook de promo’s van je favoriete winkels en ondernemers in Deurne in de gaten. Zij pakken namelijk ook uit met superleuke acties om dit initiatief te ondersteunen.

Klanten kunnen deelnemen aan de verkiezing van:

  • De vriendelijkste winkel van Deurne
  • De beste vakman van Deurne
  • De meest professionele dienstverlener van Deurne
  • De gezelligste horecazaak van Deurne
  • Het leukste team werknemers van Deurne